Over ons

Wij zijn Dik van Dalen en Rianne Heineke en wonen sinds 10 jaar in de Eifel.

Nu, na ruim 7 jaar willen we hier in de Eifel onze volgende droom waarmaken: een Inn waar we groepen wielrenners, mountainbikers, wandelaars, families, vriendengroepen e.d. kunnen ontvangen.

Dik werkt als software-ontwikkelaar bij IKNL in Nederland of vanuit huis. Sinds ruim 30 jaar is hij wielrenner, mountainbiker en veldrijder.
In de eerste ca. 15 jaar heeft hij dat semi-professioneel beoefend en in vele landen van Europa (Nederland, Duitsland, BelgiŽ, Engeland, ItaliŽ en Oostenrijk) wedstrijden gereden. Daarnaast heeft hij ook als jeugdtrainer bij een wielervereniging gewerkt en vele mountainbike-marathons hier in de Eifel en bij de Moezel gereden.
Graag wil hij deze wielrenervaring en het plezier erin overbrengen en delen met andere wielrenners, zeker hier in de prachtige Eifel-Moezel-natuur!

Rianne is makelaar o.g. en taxateur en heeft dit vak in Nederland uitgeoefend. Direct na haar middelbare school heeft ze de opleiding tot reisadviseur gedaan en zo vele jaren gewerkt.
Ook Rianne heeft hier in de Eifel en bij de Moezel diverse mountainbike-marathons gereden en zo heeft ze samen met Dik dit gebied ontdekt.
De laatste 7 jaar runt zij een vakantiewoning, waar ook gasten als wandelaar, wielrennener en mountainbiker arrangementen kunnen boeken met verzorging.
Daarnaast werkt zij nog als boekhouder, verzorgt onze hond Moos en de grote tuin.