Eifel-All-Inn - Informatie


Eifel-All-Inn ligt niet alleen op een unieke locatie:
in het Kondelwald tussen de Vulkaaneifel en de Moezel, maar ook op een prachtige locatie: in het gehuchtje Bonsbeuern met een weids uitzicht van 25 - 30 km.
Ca. 3 km van Bad Bertrich en ca. 10 km van de Moezel verwijderd.In onze Eifel-All-Inn zijn behalve de twee vakantiewoningen, ook overnachtingsmogelijkheden voor groepen wielrenners, mountainbikers, wandelaars, groepen die hier een seminair willen houden, etc.
De algemene ruimte (voormalig café) is zo ingericht dat er een huiskamergevoel ontstaat: diverse eettafels en zitjes, loungebank waar je met elkaar na bijv. een dag fietsen gezellig kunt eten en napraten.

Op de eerste verdieping van het huis zijn de diverse slaapkamers gesitueerd. Slaapkamers voor twee, drie of vier personen met een eigen badkamer.Verder is er een afsluitbare fietsgarage voor kleine reparaties aan de fiets en waar de fietsen opgehangen kunnen worden.
De modderfietsen worden weer schoon onder de hogedrukspuit en de modderfietsers onder de "vuilwater"-douche. De fietskleding kan daarna in de wasmachine en de droger.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om met een groep hier te komen wielrennen of mountainbiken? Kijk dan op: www.wielerherberg.de